top of page

Over Wix Optimize

Dewi Bruin2.JPG

Mijn missie is om elke Wix website de WOW-factor te geven. Dit doe ik door goed te luisteren naar je wensen en vervolgens de vertaalslag te maken naar een Wix website met de WOW-factor.

Dewi Bruin

Wix Optimize is opgericht in juli 2014 door Dewi Bruin. Sinds mei 2015 is Wix Optimize officieel erkend als Wix Expert, waarmee Optimize een gecertificeerd Wix specialist is.

Dewi helpt organisaties en bedrijven bij het succesvol aanspreken van hun doelgroep. Dit doet zij door de werking van het brein te betrekken in de marketingstrategie en daarmee de doelgroep op een succesvolle manier aan te spreken. Hierbij maakt zij gebruik van haar kennis op het gebied van marketing en communicatie en in het bijzonder van neuromarketing: een combinatie van marketingkennis en inzichten uit de neurowetenschappen over de werking van het brein. Deze kennis past zij ook toe bij het ontwerpen van een Wix website. 


Dewi zorgt ervoor dat je Wix website logisch is ingedeeld, de juiste call-to-actions heeft en voorzien is van goed leesbare webteksten. Ook kan zij je website SEO optimaliseren, zodat je website goed gevonden wordt op Google.

bottom of page