top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Nieuw: de Wix App


Je bedrijf runnen was nog nooit zo gemakkelijk! Met de Wix App regel je alles vanaf je mobiel. Heel handig dus als je veel onderweg bent. Even snel een nieuwsbrief versturen? Checken wie een reservering heeft gemaakt? Een foto uploaden om op je website te gebruiken? Of een blogbericht schrijven? Het kan voortaan allemaal met je smartphone!


Live Chat

De leukste feature van de Wix App is toch wel de Live Chat! Je ontvangt notificaties op je mobiel als je een websitebezoeker hebt. Ook zie je uit welk land diegene komt, welke pagina's hij bekijkt en hoe lang hij op je website verblijft. En het leukste is: je kunt direct een live chat met diegene starten vanaf je smartphone! Contact leggen met je potentiële klanten is hierdoor dus heel gemakkelijk. Ook is er de optie om op je website een Live Chat box zichtbaar te maken, zodat je websitebezoekers een chatgesprek met je kunnen starten. Ben je even niet in staat om te chatten? Dan schakel je de Live Chat box heel gemakkelijk uit en is deze niet meer zichtbaar op je website. Dit doe je door in de Wix app op ‘more’ te klikken en vervolgens op ‘visitors’ waar je de notificaties aan of uit kunt zetten.

Wil jij ook live chatten met je websitebezoekers? Download dan eerst de Wix App op je mobiel. Installeer vervolgens de Wix Chat (Visitors) app in je Wix website. Dit doe je door in te loggen, vervolgens ga je naar ‘Mijn apps’ en dan klik je op ‘App toevoegen’.

Wix Engage

Met Wix Engage ontvang je real-time notificaties als websitebezoekers je contactformulier hebben ingevuld, een offerte hebben aangevraagd, zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief of een reservering hebben gemaakt. Met Wix Engage blijf je dus op de hoogte van alles wat er gebeurt op je website en hoef je geen enkele lead te missen! Wix Engage is verwerkt in de Wix app, zodat je alles kunt bijhouden vanaf je smartphone, waar en wanneer je maar wilt.

Schrijf en plaats blogberichten

Ben je onderweg en heb je ineens inspiratie voor je nieuwe blogbericht? Je hoeft niet meer te wachten tot je weer achter een computer zit: je kunt voortaan je blogberichten schrijven en plaatsen vanaf je smartphone! Je kunt je blog dus bijwerken, aanpassen en beheren waar en wanneer je maar wilt. En als je klaar bent om je blog met de wereld te delen, deel je het heel gemakkelijk vanaf je smartphone op sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.


Beheer en controleer reserveringen

Met de Wix App is het gemakkelijker dan ooit om op de hoogte te blijven van alle reserveringen die gemaakt zijn op je Wix website. Het controleren van de beschikbaarheid en het beheren van je boekingen kan voortaan in één oogopslag direct vanaf je smartphone. Ook je facturen kun je gemakkelijk versturen en volgen vanuit de Wix app. Mits je de facturen vanuit Wix maakt natuurlijk (ja, dat kan ook!).

Manage je webwinkel

Met de Wix App heb je de vrijheid om een oogje te houden op alle activiteiten in je online winkel, waar je ook bent. Met de push-notificaties van de app is het gemakkelijk om bij te houden wanneer orders binnenkomen, zodat je ze gereed kunt maken. Maar dat is nog niet alles: je kunt ook de betalingen volgen en direct gewaarschuwd worden wanneer een product uitverkocht is.

Download de Wix app vandaag nog en beheer je website voortaan vanaf je smartphone! Heb je nog geen Wix website? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

47 weergaven0 opmerkingen
bottom of page