top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Waarom zou je een Wix specialist inhuren voor je Wix website?

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022


Met Wix maak je eenvoudig je eigen website. Je kiest een mooie template uit en met het ‘drag & drop’ systeem heb je zo je eigen website gemaakt. Waarom zou je het maken van je Wix website dan uitbesteden aan een Wix specialist? Hieronder 7 goede redenen waarom het investeren in een Wix specialist het geld meer dan waard is.

1. Het begint allemaal met een geweldige website

De eerste kennismaking met je bedrijf is tegenwoordig meestal online. Dus met je website moet je scoren! Hoe beter je website is wat betreft design, content, gebruiksvriendelijkheid en SEO, hoe meer je uit elke marketingactie en websitebezoeker haalt. Je website kan uiteindelijk het verschil uitmaken tussen succesvol zijn of niet. Om een website te maken die optimaal is ingericht om klanten te genereren, is er veel meer nodig dan zelf een Wix template vullen. Hier komt de Wix specialist om de hoek kijken: je betaalt voor de ervaring, kennis en creativiteit van een vakbekwame webdesigner.

2. Webdesign is een vak

Het ontwerpen van een website is een vak. Alle keuzes die een Wix specialist maakt bij het ontwerpen van een website zijn weloverwogen: de afmetingen van sliders, het gebruik van bijpassende stockfoto’s, positionering van knoppen en teksten, het lettertype, de call-to-actions, het kleurgebruik, de indeling etc. Kortom: alles in het ontwerp heeft een functie met als doel een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te creëeren die aanzet tot conversie.

3. Het juiste gevoel overbrengen

Een goede website brengt het juiste gevoel over bij de websitebezoeker. Ben je bijvoorbeeld een binnenhuisarchitect die moderne, minimalistische interieurs ontwerpt, dan dient je website ook modern en minimalistisch over te komen. Een Wix specialist van Optimize weet hoe hij de merkbeleving van een product en/of dienst het beste overbrengt op een website.


4. Gebruiksvriendelijkheid

Niets is zo frustrerend als een website waarop je niet gauw vindt wat je zoekt. Het gevolg is dat je de website zo snel mogelijk verlaat. Je gaat verder met zoeken op internet en komt bij de concurrent terecht. Een mooie website is dus niet voldoende, je websitebezoeker moet wel binnen enkele klikken vinden wat hij zoekt. Als de website zo is ingericht dat de bezoeker enthousiast wordt en begeleid wordt bij zijn aankoopproces, zal hij eerder geneigd zijn een product of dienst bij je af te nemen. Een Wix specialist van Optimize zorgt ervoor dat de website logisch is ingedeeld, de juiste call-to-actions heeft en voorzien is van goed leesbare webteksten.

5. SEO

Al is je website nog zo mooi, als hij niet goed gevonden wordt op Google heb je er weinig aan. Een Wix specialist van Optimize is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft zoekmachine optimalisatie en zal deze kennis toepassen om je Wix website te optimaliseren volgens het Wix SEO plan.

6. De nieuwste technieken

Een Wix specialist van Optimize is als eerste op de hoogte van de nieuwste tools en ontwikkelingen van Wix. Deze kennis passen wij graag toe om een op maat gemaakte Wix website te maken.

7. Lage investering waar je jarenlang profijt van hebt

De meeste ondernemers laten om de 3 tot 5 jaar een nieuwe website maken. Jouw investering in een nieuwe website bepaalt dus gemiddeld 3 tot 5 jaar hoeveel je uit je online onderneming haalt. Een eenmalige investering in het laten maken van een professionele Wix website door een Wix specialist kan het verschil maken tussen succesvol zijn of niet. Je hebt al een professionele Wix website van 3 pagina’s voor € 299,- wat neerkomt op ongeveer € 4,50 per maand als je je website 5 jaar houdt.

Voor zo'n lage investering laat jij de kans op succes toch niet liggen?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!


152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page